marți, 1 aprilie 2008

Chimonoul negru...2

-2-

Se pregătea de întâlnire.Ca de fiecare dată începea cu o baie.Se epila,îşi ungea trupul cu creme aromate.Mereu atentă la toate detaliile.Ochii iubitului erau unii care vedeau tot,care se băgau peste tot şi ea,vroia să fie perfectă.Urmă manichiura, mereu ezita în alegerea culorii lacului.Şi-apoi…treaba cea mai complicată.Deschidea şifonierul şi începea să scoată hainele pe rând,cu răbdare,să probeze,să se uite în oglindă,să asorteze.
Reuşea într-un final să se pună de acord cu imaginea din oglindă şi îşi mai verifica încă odată geanta.
Punea acolo,lângă chimonoul ei negru cu dragoni portocalii,papuci şi obiecte personale,beţişoare parfumate,candela cu aromă de scorţişoară şi multe lumânărele.
Când suna telefonul ştia că iubitul o aştepta şi cobora grăbită.
Primul contact,atingerea,pe care amândoi o visau şi o doreau pe toată perioada cât stăteau despărţiţi de viaţă.
În maşină era prima lor lume de atingeri.
Buzele se apropiau cu lăcomie şi se atingeau sfâşietor.Limbile prindeau viaţă şi-şi dăruiau aromele.Gura îi primea cu iubire limba,o prindea între dinţi şi o muşca uşor apoi îi oferea gurii celuilalt limba şi le lăsau să danseze împreună şi să-şi spună poveştile doar de ele ştiute.
Mâinile căutau căldura trupului celuilalt.Braţele femeii cuprindeau trupul bărbatului protector,aşa cum prinde mama pruncul,aducându-l lângă inima ei.
Se lăsau ameţiţi de atingerile care le erau refuzate pe timpul despărţirilor.
Odată ajunşi în casă începeau să se dezbrace printre şoapte aromitoare de dor şi aşteptare.În aşternuturile foşnitoare se lăsau îmbătaţi de aromele trupurilor.
Bărbatul se aplecă asupra sânului şi îi cuprinse sfârcul cu gura sugându-l încet.Femeia se încordă gemând de plăcere arcuindu-se spre gura bărbatului.
Acesta continuă să coboare cu gura,sărutând fiecare milimetru de piele întâlnit în cale până ajunse între coapsele femeii.
Aceasta tresări şi gemu şi mai tare,desfăcu picioarele primind capul bărbatului între coapse.
Locul era fierbinte şi umed,iar bărbatul îl gustă cu lăcomie.Îi fusese un dor nebun de gustul iubitei lui!
Limba i se plimba pe clitorisul mărit de dorinţă al femeii,alunecând în jos,spre intrarea în vagin.Trupul femeii tresări de plăcere şi începu să se mişte pe gura bărbatului.
O pătrunse cu limba.Vaginul era fierbinte şi fremăta de viaţă.Se retrase iar urcând spre clitoris.Îl cuprinse cu buzele şi începu să îl sugă.
Femeia începea să geamă mai repede,
Respiraţia i se accelera.Îi cuprinse capul cu mâinile şi îl apăsă între coapsele ei.Picurii de transpiraţie li se prelingeau pe trupuri.
Într-un spasm,femeia se ridică cu bazinul spre gura bărbatului iar gemetele ei se pierdură ca o muzică în urechile bărbatului înebunit de fericire.
Se ridică dintre coapsele ei şi veni spre ea.O sărută adânc dându-i să guste aroma ei după care o ţinu strâns lipită de el,şoptindu-i cuvinte de dragoste.Lăsând-o să-şi savureze orgasmul alături de el.

¤¤¤
Îşi pierduse încrederea în ea cu foarte mulţi ani în urmă.Nu mai dorea decât să se poată trezi dimineaţa pentru aş continua viaţa,aşa cum o avea pentru că,iubea viaţa,adora să viseze.Îşi ascunsese visele în suflet,le pusese pe picioare şi le legănase pânâ le adormise.Pitită acolo ţinea în mână clipa rătăcită!Erau singurele bunuri pe care oamenii nu i le răpiseră!
O viaţă risipită acum,plină de temeri şi nesiguranţă.
Asemenea ei,mii de femei se risipesc în vieţi care nu le aparţin dar rămân în ele doar de dragul siguranţei,sau al ambiţiei,sau poate al convenienţelor sociale.
Teama de bârfă,de arătatul cu degetul ,nesiguranţa femeii în puterea cu care este înzestrată au împins-o la marginea societăţii.Dar,ca o mare stupiditate,femeia este condamnată şi catalogată tot de către femei.
Bărbaţii acuză mai puţin.
Cele care dau cu pietre într-o femeie care vrea să-şi depăşească condiţia de „margine”,sunt tot femeile.Alea ofuscate,alea apucătoare de lucruri interzise dar care ţipă în gura mare moralitatea lor.O moralitate în care ele,nu cred nici-o secundă.Şi totuşi…femeile se ridică.Îşi cer dreptul la viaţă,dreptul la trăire,dreptul la respect,dreptul la iubire!Aşa cum vor ele,cum simt şi nu cum sunt manipulate de păpuşarii care au pus stăpânire pe viaţa lor!
Tot mai mult femeia se caută şi se regăseşte în sentimente şi trăiri.Se vrea un întreg de simţiri ce se cer respectate pentru că,femeia se dăruieşte pe sine în iubire.

Niciun comentariu: