duminică, 24 mai 2009

Trairi de femeie

Reinventează-te, trăiască fluturaşii!
Mă încumet să vă împărtăşesc câteva din secretele aflate de mine despre relaţia femeie-bărbat, despre iubire şi impactul ei asupra noastră ca fiinţe umane. Sunt simple constatări, nu pot afirma că se pot urma într-u totul, nu există o reţetă a iubirii perfecte, a relaţiei perfecte. Se pot însă urma câteva dintre idei bineînţeles personalizând. Fiecare avem unghiul nostru din care privim o relaţie sau o anumită situaţie şi acţionăm întotdeauna conform acelei priviri.
Scriu gândindu-mă la relaţia de cuplu şi nu numai, şi la relaţia femeie-bărbat la modul general. Suntem înclinaţi să credem cînd citim că totul se învârte în jurul relaţiilor sexuale. Nu este adevărat, adevărat că majoritatea ideilor se învârt în jurul sexualităţii dintre cei doi, femeie- bărbat. La urma urmei mi se pare firesc dar, nu tot ce reprezintă o relaţie are şi legătură directă cu sexualitatea.
Bărbaţii aşteaptă să afle fanteziile femeilor. Aşadar stârneşte-i, capteazăle atenţia dar lasă-i pe ei să te găsească.
Ca să inciţi bărbatul trebuie însă să fii sigură pe tine, încrezătoare în puterea ta de seducţie. Bărbaţii adoră femeile cu personalitate. Străluceşte şi învaţă să laşi strălucirea să se vadă. Îi va atrage ca pe-un magnet.
STOP. Cei care vor să vocifereze îi asigur că ce scriu aici nu are tentă sexuală. Face referire la modul general. Universal valabil adică. Aşa...să continui.
Dorinţele închise n-au nici-o valoare. Carapacea este tare şi bărbatul n-are destulă răbdare prin natura construcţiei sale încât să ajungă la miez. Crapă puţin crusta şi lasă-l pe el să ajungă la miez mai repede.
Temerile şi ideile preconcepute îţi vor aduce nemulţumiri în viaţa intimă...e!, aici este o mică referire, vei fi un adevărat călău al armoniei, în primul rând, cu tine însuţi.
Bărbatul este ca un hoţ...”ha, ha...sesam deschide-te!”,iar tu poţi fi foarte bine asemenea unui lacăt închis.
El ştie că orice lacăt are un cod care-l deschide, un cod secret. Ajută-l, dă-i indicii, el va ştii să pună cap la cap aceste indicii care-l vor conduce la aflarea codului şi astfel, implicit la deschiderea lacătului.
Vorbeşte, deschide-te, ajută-l, singur nu se descurcă, are, aşa cum zic eu mereu...”două mâini stângi”.
Fii fată deşteaptă, învaţă să te cunoşti, reinventează-te dacă nu eşti aşa cum vrei, redescoperă-te pe tine ca femeie, aşa cum ai fost alcătuită în primordial. Ai tot ce-ţi trebuie să ştii!
Secretul este în deschiderea ta, învaţă, fă-ţi lecţia, pune-te în valoare, fii atentă la detalii. Jonglează cu propriile tale atu-uri. Îl vei stârni iar bărbatul, are o altă calitate de care noi trebuie să profităm...este curios. Din curiozitate îi vei capta atenţia şi-i vei activa dorinţa.
Eu nu spun că este uşor şi că există o formulă magică prin care putem să fim aşa cum vrem peste noapte. Nimic nu este uşor şi, la fel ca peste tot în natură, tot ce este de calitate necesită timp de perfecţionare, şi răbdare, şi încredere în reuşită, încredere în puterea ta. O ai!
Dă-i bărbatului posibilitatea să te găsească, trezeşte-i fluturaşii. Fac minuni, credeţi-mă!
Crează atracţie, dezgoleşte câte un pic din fiecare dorinţă pe care o ai, mintea bărbatului dezbracă imediat restul. Adoră s-o facă!
Fii regizoarea momentelor, crează, fii artist, talente ai cu carul, de ce le ţii în tine?
Redescoperă-te. Dumnezeu te-a creat perfectă. Societatea ţi-a îngrădit gândirea de-a lungul timpului prin restricţii, prin tabu-uri. La gunoi cu toate!
Fii femeie doar de-asta te-ai născut de genul feminin, eşti „ o ea”, când vei afla asta?
Flacăra pentru a arde trebuie întreţinută. Învaţă s-o faci. Îl vei surprinde, fiecare gest al tău va surprinde plăcut bărbatul dar, lasă-l pe el să definitiveze opera.
Îi place la nebunie să afle ce se ascunde sub vălurile pe care tu le cobori, chiar dacă ele sunt transparente, îi place să le înlăture.
Dezbracă crusta de complexe. La gunoi! Dincolo de crusta care te învăluie ai un miez moale, cald, fin la pipăit, aromat şi bun la gust. Bărbatului îi plac toate astea, electrizează-l!
E foarte grea misia pe care-o vrei, contează însă să vrei şi-ai să poţi.
Dacă vrei fericire renunţă la complexe. Nu e nimic ruşinos în a împărtăşii partenerului tău toate dorinţele, gândurile. Lasă inhibiţiile deoparte.
Eu am constatat că nu mă cunoşteam mai deloc, nu credeam a fi în stare a face lucruri la care nici măcar nu m-am gândit c-aş putea fi în stare.
Nu trebuie să faci, prin atitudinea ta, un sclav din bărbat ci doar un „ veşnic” îndrăgostit de tine.
Îndeplineşte-i dorinţele, vei avea parte tu însuţi de dorinţe materializate. Uite o frumoasă egalitate între bărbaţi şi femei.
Trăiască fluturaşii! Lăsaţi-i să zboare, vă vor întreţine iubirea şi starea de fericire va fi permanentă.

Niciun comentariu: